Strandsti

Legeplads

Højbede og plantekasser

Sandkasse

Møbler

Facadepaneler

Trapper i terræn

Palisadestolper

Kantsvelle - genbrugsplast

Sveller

Rundstolper

Stolper

L-sten

Bræddeprofiler

Fodhegnsstolper

ECHO plank

GEO plank

TX plank

Fender

Spuns og flagvæg

Elefantsten - S400

Hegn i genbrugsplast

WPC Hegn og Støjskærm

Pullerter i genbrugsplast

ECHO produktprogram

GEO produktprogram

TX produktprogram

Genbrugsplast med markante fordele og et utal af anvendelsesmuligheder… L-sten, spuns, palisadestolper, rundstolper, facadepaneler, svelle, sveller, stolper, brædder, støjværn, planker, plastprofiler, plastplanker, bænke m.v.

G9 udbyder det største program i norden for genbrugsplast og recyclingplast. Programmet omfatter palisadestolper, bænke, sveller og hegn i genbrugsplast. Hegn i genbrugsplast fås i flere farver, og alle plastprodukter er med min 40 års levetid. Særligt palisadestolper, brædder og stolper i genbrugsplast er særlig efterspurgte. I forhold til den cirkulære tankegang er spuns, plastplanker, stolper og brædder særlig interessante. G9 har 4 typer genbrugsplast der alle repræsenterer særlige egenskaber for genbrugsplast der anvendes i produktion af f.eks. hegn, L-sten, palisadestolper, rundstolper, brædder, hegn og bænke. Hver serie af genbrugsplast er kendetegnet ved særlige egenskaber og styrker. Fra glasfiber armeret plast til det formstøbte genbrugsplast.

Genbrugsplast anvendt i forbindelse med bænke, spuns, stolper og planker vinder frem i forbindelse med den øgede interesse for levetid og ikke mindst reduktion af drifts omkostninger i den offentlige og private sektor.

Markante fordele ved genbrugsplast, bænke, stolper, rådner ikke, ingen splinter og suger ikke vand, og er miljøcertificeret genbrugsplast, som anvendes kantafgræsning, legeområder, terrasser og meget, hvor der ønskes lang holdbarhed, levetid og ingen vedligeholdelse.  

Alle vore serie af genbrugsplast er selvfølgelig nøje kontrolleret og certificeret i forhold til internationale standarder for genanvendelse af plast. Bl.a. er vore produkter af genbrugsplast alle miljø certificeret og kan dermed indgå i f.eks. alle for legeplads løsninger.   

De 4 serier af genbrugsplast:

ECHO
Er den kvalitet, vi oftest anvender til legepladsløsninger -  palisader, sveller, kantsveller og lignende. G9 Echo serie er den rigtige løsning, hvor kravet er at finde et materiale, der ikke rådner og samtidig er enkel at arbejde med. Leveres i farverne grå og brun

GEO
Er mere kompakt og har højere værdier omkring brud og trækstyrke. GEO serien har en pæn og ensartet overflade og anvendes væsentligst, hvor der stilles specielle krav om høj kvalitet og ensartede materialeværdier.  Leveres i farven sort

Rustik
Materialet er kendetegnet ved et rustikt udtryk og har en meget høj styrke og stivhed.  Dette gør det til et naturligt valg i forbindelse med havne, strande og vådområder. En stærk løsning som spunsvæg, stisystemer, broer, bolværk o.l. Leveres i en rustik grå farve

TX
Glasfiberarmeret genbrugsplast er stærkeste kvalitet indenfor genbrugsplast med høje værdier omkring stivhed og brudstyrke. Materialet har en meget fin og ensartet overflade. Anvendes i forbindelse med opgaver omkring havne og byggeri. Leveres i en lys grå farve samt 2 brune farvenuancer. Kan på ordre ligeledes leveres i antracit farve.