Genbrugsplast

Plast

Corten stål

Stål

Aluminium

Gummi

Markant eller diskret kantsætning med vort omfattende program i stål, corten, aluminium, genbrugsplast og gummi. Terrænets materialer og projektets skarpe form markeres gennem valg af kantafgræsningsmateriale, om det er stål, plast eller aluminium

Kantsætning med skarpe og lige kanter mellem terrænets forskellige typer belægninger med kantafgrænsning, kantafgrænsning stål, bedafgrænsning, edafgrænsning stål, kantafgrænsning plast, kantsætning, gummikant understreger og markerer projektet, anlæggets færdighed og udtryk.
En markant kantafgrænsning, bedafgræsning understreger projektet skarpe linjer, og uanset materialet er kanten en understregning af færdige anlæg.

G9 kantafgrænsnings projekt omfatter alle typer materiale, plast, stål, corten, alumnium, behandlet og ubehandlet stål samt genbrugsplast.
Kantafgræsningen kan også sikres med gummi, hvilket ofte anvendes i forbindelse med f.eks. sportsanlæg, hvor bløde kanter i forbindelse med fald er nødvendig. Vores produkter har en høj grad af æstetik og kvalitet i kantafgrænsning, kantafgrænsning stål, bedafgrænsning, bedafgrænsning stål, kantafgrænsning plast, kantsætning, gummikant.

Kantafgrænsning og bedafgrænsning i genbrugsplast, palisader, kantsveller og sveller, anvendes også hvor der især ønskes høj lysning, eller et effektivt fang.

Kontakt G9 eller bestilt vort program for kantafgræsning i stål, corten, aluminium, plast eller gummi.

Kantafgrænsning mellem græs, sten og flisearealer adskiller de forskellige typer belægninger, og understreger derved det sammenhængende anlæg.
Kantafgræsning kan f.eks. bestå af stål, plast, corten, aluminium der enkelt at monterer.

Kantafgræsning i forbindelse med legepladser er ofte kantsvelle, palisader og sveller i genbrugsplast. Med genbrugsplasten er det muligt at opnå en høj lysning i et forholdsvis blødere materialer.