Markant eller diskret kantafgrænsning - dit valg

Afgrænsningen mellem terrænets forskellige typer belægninger er med til at understrege og markere projektet. Det giver området et færdigt udtryk.

En markant kantafgrænsning eller bedafgrænsning understreger projektets skarpe linjer, og uanset materialet er kanten en understregning af det færdige anlæg.

Vores sortiment omfatter alle typer materiale, såsom plast, gummi, stål, corten, alumnium, behandlet og ubehandlet stål samt genbrugsplast. Produkterne er kendetegnet ved en høj grad af æstetik og kvalitet.

Genbrugsplast

Plast

Corten stål

Stål

Aluminium

Gummi

Kantafgrænsning i stål eller aluminium profiler

Kantafgrænsning i stål eller aluminium er god at bruge langs stier, hvor udtrykket skal være knivskarpt, eller hvor det bugter sig, så buerne ser elegante ud. Kan også bruges omkring træer i valsede profiler.

Vores løsninger i stål leveres i cortenstål, ubehandlet stål, galvaniseret og lakeret stål og i forskellige godstykkelser og højder.

Vores løsninger i aluminium leveres blanke eller lakerede og i forskellige højder.

Kantafgrænsning i genbrugsplast

Kantafgrænsning i genbrugsplast er god at bruge som afgrænsning af sandkasser, petanque baner, højbede, langs stier, flisebelægning og rundt om træer. Er særligt anvendeligt til områder, hvor der ønskes høj lysning eller et effektivt fang.

Vores løsninger i genbrugsplast leveres som sveller, kantsveller, palisader, fer/not profiler, ruller eller ligestillet længder.

Kantafgrænsning i gummi

Kantafgrænsning i gummi bruges omkring opholdsarealer, sportsarealer og legearealer, hvor der ønskes faldsikring i kanten.

Vores løsninger i gummi leveres i sveller, kantsveller eller palisader.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os eller bestille vores produkter. Vi sidder naturligvis også klar til at besvare spørgsmål og rådgive dig til den bedste løsning til dit projekt.