Vand og vådområder

Genbrugsplast er enestående i forbindelse med anlæg i vand og vådområder - vi tilbyder flydeponton, spuns, plank, bolværk, fender m.v. Garanteret lang levetid!

Fender

Strandsti

Aggressivt miljø med saltvand og hav er det ideelle miljø for genbrugsplast hvor spuns, bolværk, fender m.v. har den fordel at det langtidsholdbart og modstandsdygtigt mod naturlig nedbrydning. I forhold til anvendelse af f.eks. tropisk træ som azobe m.v. er genbrugsplast dels lettere at håndtere og monterer. Vi anbefaler anvendelse af genbrugsplast også på moler hvor plank i genbrugsplast ligeledes er langtidsholdbart og skridsikkert. Anvendelse af f.eks. fender er en særlige plast blanding med eftergivelige egenskaber. Flydepontoner konstrueret i genbrugsplast vinder frem. Lang levetid på flydeponton, spuns, plank, bolværk, fender gør materialet særdeles anvendelige i vand og våd miljø, hvor nedbrydning af træ er en naturlig proces.

Fendere af miljøcertificeret genbrugsplast er et miljørigtigt og bæredygtigt valg der med garanti holder i mange år. Materialet er kompakt med utrolig slidstyrke og holdbarhed. I forhold til f.eks. træ opstår der ikke råd og splintning. Ingen vedligeholdelse og enkelt at bearbejde.

Stærk og langtidsholdbar løsning for flydedæk og flydeponton i 100% genbrugsplast. Med en levetid på min 40 år og vedligeholdelsesfrie materialer der kan klare det danske klima, sikres en løsning der er optimal i mange sammenhænge, hvor der søges en økonomisk og effektiv løsning for flydeponton, spuns, plank, bolværk og fender i genbrugsplast.

Spuns og spunsplanker i miljøcertificeret genbrugsplast har været anvendt i mange år. Plasten er garanteret fri for enhver udledning/miljøbelastning. Ugennemtrængelig for vand m.v. Levetid: min. 80 år. Vedligeholdelsesfri og resistent over for alt slags vejr og is. Resistent overfor saltvand, olier, fedt, syrer, baser, salte og skadedyr.

Spuns i genbrugsplast har markante fordele frem for træ:
Den samlede anlægsøkonomi er ofte betydelig lavere eftersom genbrugsplasten er lettere at bearbejde frem for f.eks. Asobe træ. Herved reduceres antal mandetimer for projektet.