Produkter for trafik og vej

Trafik pullerter

Manuelle spærrebomme

Trafikværn

Recyclingplast til vejen

Vejkant armering

Støjskærm

Rastepladsen

Hegn

Adgang og regulering

Byport

Linjeafvanding

G9 vej produkter omfatter alle former for bl.a. sikringsprodukter som f.eks. pullerter, automatiske hæve-sænke pullerter, steler til byrum, p-spærre, manuelle bomme og automatisk vej bomme.  Pullert program omfatter pullerter i genbrugsplast, stål, støbejern, corten og gummi.  Genbrugsplast med lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse er ligeledes en del af vort program, med f.eks. byporte i plast, og fodhegns, sadelstolper stolper i genbrugsplast.  Genbrugsplast kan ligeledes anvendes til armering af vejkant og vej kant rabatter, hvor især BioGitter 2000 og elefantsten i genbrugsplast er særdeles velegnet.

Den forøgede fokus og interesse for reduktion af støj med etablering af støjskærm har betydet at vi gennem årene har udvidet programmet af støjskærme til at nu at omfatte produkter i genbrugsplast, WPC og akryl støjskærm, aluminiums støjskærms- kassetter. Med støjreduktions effekt fra 14-32 db omfatter vort program mulighed for alle former for støj skærm.

Perimeter sikring, adgangsregulering, områdesikring er ligeledes et central produktprogram for vej produkter. Høj regulerende bomme for regulering af adgang for mindre køretøjer under 2010 mm. Sikring af bl.a. parkeringspladser kan foretages med vore manuelle eller automatiske P-spærre.    

G9 har gennem mere 10 år leveret systemer for hæve-sænke pullerter, automatiske hæve-sænke pullerter. Pullert projekter for sikring, områderegulering og etablering af f.eks. bussluser. Vort program omfatter alle former for hæve-sænke pullert,  automatiske pullerter, fra simpel regulering til høj sikkerheds opgaver. Programmet omfatter, foruden automatiske systemer, også semi-automatiske hæve-sænke pullerter.