Spærrebomme til mange forskellige formål

Vores spærrebomme kan anvendes til en række forskellige formål - fra trafikregulering til højderegulering af køretøjer.

Trafikregulering kan laves på forskellige måder, og vil man undgå porte eller låger, kan spærrebomme med fordel bruges. De fås i forskellige modeller, dimensioner, længder og højder.

Den rigtige spærrebom vælges ud fra det ønskede formål, vejen eller stiens bredde, og fås med splitlås eller låsepal, så de nemt kan åbnes ved arbejdskørsel eller vedligehold.

G1 Spærrebom

Manuel Vippebom V7000

Manuel Drejebom H7000

PC Manuel Vippebom

Højde Spærrebom

Svingbar Højdebom

Vejbom med hjul

Teleskopbom

Letvægts Spærrebom

Perimeter Spærre

Mindre støj og chikane

Ét udbredt anvendelsesområde er bekæmpelse af knallertkørsel eller uønsket kørsel med andre motoriserede køretøjer, som dermed mindsker støjen og chikane fra kørsel i boligområder. En spærrebom kan også med fordel anvendes til en cykelsti eller gangsti.

Stærke materialer

Vores spærrebomme fås i lakeret stål i valgfri pulverlakeret RAL-farve eller varmgalvaniseret stål, og de kan monteres på fast terræn eller nedstøbes i terrænet.

Spærrebommen har en højde på 900 mm over terræn og er velegnet til at regulere kørsel på stier, arealer og veje.

Fleksible muligheder

Når man vælger en spærrebom med splitlås, er det nemt at flytte den ved vinterbekæmpelse eller anden vedligeholdelse af stianlæg eller andre arealer. Der kan monteres reflekser på bommen, så den er ekstra synlig.

De manuelle spærrebomme anvendes ofte af boligselskaber, andelsforeninger, grundejerforeninger og kommuner på stianlæg.

Vores letvægts spærrebom er en enkel løsning, hvor der ønskes adgangsregulering af færdsel på stier, veje og andre arealer. Den låses med hængelås og kan låses i 90 graders vinkel med mulighed for nedstøbning (forankringsjern medfølger).

Spærre for høje køretøjer

Med en højdespærrebom kan du kontrollere eller forhindre, at der ikke kommer for høje køretøjer ind på et bestemt område.

Bommen har en justerbar højde fra 2200 mm til 3570 mm og kan tilpasses vejbredder op til 7550 mm. Den har en fodplade, så den kan monteres direkte på fast terræn med ekspansionsbolte, limanker eller lignende.