Byrumsinventar og løsninger til parker og byrum

Vi designer og udvikler inventar og løsninger til byrum, parker og det åbne landskab.

Programmet omfatter et bredt produktprogram inden for byrumsinventar, herunder almindelige bænke, cirkelbænke, cykelstativer, pullerter, affaldsbeholdere bordbænksæt, plinte, puffs, plantekummer, cykeloverdækninger, rygeskure og andre former for opholdssteder.

Serier

Bænke og plinte

Stole og borde

Bordbænksæt

Affaldshåndtering

Pullerter og bomme

Riste, værn og kummer

Cyklisme

Overdækninger og mobile byrum

Inventar i beton

Smart City Teknologi

Materialer

Med fokus på dansk håndværk og lokal produktion sikrer vi, at vores produkter altid opnår den bedst mulige kvalitet. I snart 20 år har vi tilbudt løsninger, der baserer sig på vedligeholdelsesfrie materialer og tilpasset dansk design tradition og håndværk. Vi udvikler kontinuerligt vores produktprogram i bestræbelserne på at kunne opfylde vores kunders behov.

En balancegang

Vi stiller krav til os selv og mener grundlæggende, at design handler om balance mellem praktisk anvendelighed, komfort og kvalitet. Vi udfordrer gerne traditionerne med det sigte, at skabe nye muligheder for at designe og indrette det offentlige eller private rum.

Med inspiration fra kunder, samarbejdspartnere, arkitekter, designere m.fl. er vores projektafdeling altid parat til at afprøve ideen, skabe specialløsninger og forfølge den fra papir til det fysiske produkt.