Affaldsspande til byen, parken og skoven

G9 har gennem mere end 25 år har designet og udviklet affaldsløsninger og sortimentet af affaldsspande rummer i dag et stort udvalg af affaldsspande. Programmet spænder vidt med løsninger specifikt egnet til alt fra parker, byrum, strande, kirkegårde samt natur- og skovområder. Og med affaldsspande i forskellige størrelser.

Fælles for alle vores affaldsspande i stål er, at de bliver produceret i Danmark i høj kvalitet af kraftigt pladestål og strækmetal. Endvidere er ergonomien omkring betjeningen en vigtig parameter i designfasen for at sikre så få løft som muligt.

Alle modeller kan efter ønske tilpasses med eksempelvis laserskåret byvåben/logo, integreret askebæger, fugleværn, sikkerhedslås, vippelåg, beslag for smart sensor (fuldmelder) samt perforering og udskæring af mønster.

Affaldsbeholdere

Affaldssortering

Bikab Affaldssystem

Askebægre

Hundelatriner

Plast affaldsbeholdere

Spændende løsninger

PANSER serien rummer en række hårdføre varianter i et familieskab med en cylindrisk form beklædt i kraftigt strækmetal. Serien egner sig grundet dens høje styrke og holdbarhed især godt til udsatte områder.

Lidt længere ude i familiens stamtræ finder man URB som i stedet for strækmetal er beklædt med svøb i valset pladestål. Pladestålet medfører en øget mulighed for tilpasning i form af mønster, byvåben/logo mv. ligesom det også er muligt at tilpasse dimensionerne. URB egner sig særligt godt til byrum og projekter, hvor man ønsker at tilpasse sig konteksten i eksempelvis affaldsspandens form, farve eller mønster.

TUBEN er udviklet til at afhjælpe bilister og lastbilchauffører med deres affald på en smart og anderledes måde, direkte fra sidevinduet på køretøjet.

KUBEN har som navnet afslører et mere kantet ydre hvilket gør den oplagt i en opstilling sammen med andre kantede møbler.

BIKAB er vores familie af affaldsbeholdere designet specifikt til kirkegården med to affaldsfraktioner. Efterspørgslen af affaldssortering har siden BIKAB spredt sig til både PANSER og URB serierne, som nu begge tilbydes med fraktionsopdeling af mellem 2 og 4 fraktioner pr. affaldsspand i en lang række modeller.

Udover at tilbyde næsten alle affaldsbeholdere med integreret askebæger, har vi også en række selvstændige askebægre med et stort spænd i kapacitet.

Ved siden af det store program med affaldsspande i stål, fører vi desuden en række spande i både plast og beton.

Vi tilpasser og udvikler hele tiden nye løsninger i samspil med kunder og samarbejdspartnere og enhver forespørgsel og henvendelse tages alvorligt og forfølges så vi sammen finder den bedst mulige løsning.