Affaldsbeholdere til det offentlige rum

Affaldsspande, affaldskurve, skraldespande. Kært barn har mange navne. Vi har mere end 25 års erfaring med at designe og udvikle hårdføre og alsidige affaldsbeholdere og løsninger for affaldshåndtering til det offentlige rum.

Vores program spænder vidt med affaldsbeholdere til parker, byrum, strande, kirkegårde samt natur- og skovområder. Med udgangspunkt i specielt cylinderens grundform har vi skabt serierne PANSER og URB, som begge tilbydes i en lang række varianter.

Sammen med blandt andet BIKAB serien, som er udviklet specifikt til kirkegården, forsøger vi at imødekomme alle de krav og ønsker vi mødes med fra både landskabsarkitekter, driftsfolk og slutbrugere.

URB-X Affaldsbeholder med kompression

URB-A Affaldsbeholder

URB-C Affaldsbeholder

URB-CC Affaldsbeholder

URB-COR Affaldsbeholder

URB-E Affaldsbeholder

URB-EN Affaldsbeholder

URB-F Affaldsbeholder

URB-L Affaldsbeholder

Panser Classic Affaldsbeholder

URB-O Affaldsbeholder

URB-M Affaldsbeholder

Panser-E Affaldsbeholder

Panser-FT Affaldsbeholder

Panser Pizza Affaldsbeholder

Panser 8-kant Affaldsbeholder

Panser Mur Affaldsbeholder

Panser Cykel Affaldsbeholder

PLATO Affaldsbeholder

MONO Affaldsbeholder

Tuben Affaldsbeholder

Athena Affaldsbeholder

CUBE-340 Affaldsbeholder

CUBE-530 Affaldsbeholder

Spot Affaldsbeholder

Hang Affaldsbeholder

Trio Affaldssortering

Click Affaldsbeholder

Batteriboks

Smart Affaldssensor

Smart Rottefælde

Smart City Lights

Affaldsbeholdere og affaldssortering

Vores PANSER og URB affaldsbeholdere tilbydes i tre størrelser, som går på tværs af modellerne og tæller mini på 35 liter, midi på 90 liter og maxi på 135 liter. Alle beholdere tilbydes med komforttømning med enten integreret svingbar poseholder med poselås eller inderspand i enten stål eller plast.

Behov for affaldssortering er steget de senere år, og derfor har vi løbende udviklet og integreret muligheden i både nye og eksisterende modeller og tilbydes i en lang række affaldsbeholdere.

Alle modellerne kan tilpasses og udstyres med en lang række udvidelser og tilpasninger såsom laserskåret byvåben/logo, integreret askebæger, fugleværn, sikkerhedslås, vippelåg, sensorbeslag (fuldmelder) og perforering/mønsterudskæring.

Smart affaldssensor

Med vores smart-sensor teknologi bliver fyldningsgraden i affaldsbeholderen målt minimum én gang i døgnet. Data fra de forskellige beholdere samles hos kommunens driftsafdeling, som kan planlægge tømning af de "kritiske" affaldsspande.

Affaldsbeholdere produceret i Danmark

Fælles for alle vores affaldsbeholdere i stål er, at de er produceret i Danmark. De er udført i høj kvalitet, kraftigt pladestål og strækmetal med mulighed for varmgalvanisering, pulverlakering, rustfrit/rustfast stål og cortenstål.

Særligt affaldsbeholdere i corten stål har de senere år vundet sit indpas i både offentlige og private miljøer - måske på grund af det rå og samtidigt naturlige udtryk uden behov for vedligeholdelse.

Vi bestræber med vores designs altid at afveje den hårfine balance mellem æstetik, konstruktion og funktionalitet. Særligt slutbrugerne er i fokus for vores affaldsbeholdere, hvor det primære krav er, at det skal være enkelt og let at betjene dem for de medarbejdere, der skal holde affaldsbeholderne rene og tømme dem.

Har du brug for hjælp?

Her på siden kan du få et overblik over de mange forskellige løsninger, der kan håndtere dit affald. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment af affaldsbeholdere eller har en forespørgsel på en specialløsning til dit projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.