Affaldssortering til forskellige steder og formål

Vi tilbyder et bredt sortiment af affaldsbeholdere med affaldssortering til forskellige lokationer og formål – alle med høj mulighed for tilpasning til specifikke opgaver og ønsker.

Vi har mere end 20 års erfaring med at designe og udvikle funktionelle og æstetiske affaldsbeholdere og affaldsspande til det nordiske marked. Med et stigende fokus på affaldssortering i samfundet, har vi naturligvis også tilpasset vores løsninger til at kunne håndtere kravene til sortering af forskellige materialer.

Krav om affaldssortering med affaldsfraktioner er ligeledes en del af vort program i affaldsspandene. Alle vore modeller kan desuden efterbehandles efter kundens ønsker, uanset om det handler om galvanisering eller lakering. Modellerne varierer i kapacitet fra 26 liter til 110 liter.

Vi vægter ergonomi og komfort højt i alle vores skraldespande, og derfor arbejder vi med en enkel og ergonomisk komfort ved tømning af vores affaldsspande. Det cylindriske og kubistisk formsprog er centrale designformer i vores produktsortiment, som du kan se herunder.

URB-E Affaldsbeholder

URB-X Affaldsbeholder med kompression

URB-F Affaldsbeholder

URB-O Affaldsbeholder

URB-EN Affaldsbeholder

Panser-E Affaldsbeholder

Batteriboks

Trio Affaldssortering

Bikab Dobbelt Affaldssortering

Bikab Single Affaldssortering

Bikab Flex Dobbelt Affaldssortering

Bikab Flex Single Affaldssortering

Bikab Modus Dobbelt Affaldssortering

Bikab Modus Single Affaldssortering

Stærke affaldsbeholdere

Vores måske bedst kendte affaldsbeholdere er PANSER serien i strækmetal, som ubetinget er markedets stærkeste affaldsbeholder. Modellerne fra PANSER serien er fortsat synlige i det offentlige rum efter mere end 20 år - fortsat i drift og fuldt funktionsdygtige.

Blandt andet på grund af den høje kvalitet, den komfortable tømning og gode muligheder for sortering af affald, er vores modeller valgt af mange kommuner i indland og udland som den foretrukne affaldsløsning i parker, på pladser og i byrum.

BIKAB systemet har i mere end 15 år sørget for opdeling af affald på kirkegårdene og er nu ved tredje generation. BIKAB navnet kommer oprindeligt af sammentrækningen bi-kabinet, altså et dobbeltskab, men serien tilbydes i dag i med både én, to, tre eller hvor mange skabe, man nu ønsker.

Integreret affaldssortering

Til parker og byrum har vi indenfor både PANSER serien og URB serien mulighed for integreret affaldssortering med opdelte fraktioner på næsten alle modeller. Det vil sige, modellerne matcher originalernes formsprog, men er med udvidet funktionalitet og fremtidssikring. Som de originale modeller findes modellerne med integreret affaldssortering naturligvis også med en lang række andre muligheder for tilpasning og udvidelser, såsom askebæger, smart sensor, pantholder og rottesokkel.

Begge serier findes i de kendte dimensioner mini, midi og maxi med mulighed for 2,3 eller 4 affaldsfraktioner pr. beholder. Affaldsspandene med integreret affaldssortering er navngivet efter forgængeren med et ”S” tilkoblet navnet, eks. URB-ES, URB-OS og PANSER-ES.

Udover førnævnte modeller har vi inden for affaldssortering også TRIO serien med sit unikke udtryk, der med fordel kan udsmykkes med grafik og kommunikation og dermed tiltrække sig opmærksomhed og fokus på sortering af affaldet.

Fleksible sorteringsmuligheder

Affaldssortering er godt for miljøet, og vi gør det nemt for brugerne at håndtere det sorterede affald, uanset om det er organisk affald, pap, papir, glas, metal eller batterier.

Sortering af affald direkte ved kilden er uden tvivl kommet for at blive og vi udvikler derfor også hele tiden nye løsninger og forbedringer på området. Udover de integrerede løsninger kan affaldssortering også løses med en kombination af flere dedikerede affaldsspande med de rette anvisninger om sortering. Hertil kan et af vores selvstændige askebægre og/eller batteri opsamlere være en mulighed.

Vil du vide mere om affaldssortering?

Vi vejleder som altid gerne om valg af model, dimensionering og erfaringer fra cases, samt hjælper med en eventuel tilpasning for at nå i mål. Udover de spande med affaldssortering som fremgår af siden, har vi igennem årene også udviklet en lang række modeller, som vi gerne præsenterer for dig.