Bænke til byrum og parker

Bænken er et møbel, som alle ynder at bruge. Som et pusterum på strøgturen, et samlingspunkt i bymidten eller en oase i parken.

Vi tilbyder et bredt program af bænke, som omfatter lige bænke, cirkelformede bænke, væghængte bænke og specialbyggede bænke, der passer perfekt til det formål du søger.

Med udgangspunkt i danske designtraditioner og høje krav til konstruktionen udvikler vi løbende nye bænke, som indgår elegant i det offentlige rum, i parker, på pladser, på rastepladser, i gårdmiljøer m.v.

Herudover har vi et stort fokus på projekter og skræddersyede løsninger, hvor bænke tilpasses eller udvikles til det enkelte rum. Her arbejder vi med alt fra lange,multifunktionelle bænke til runde-, cirkulære og modulerbare bænke i hårdtræ eller vedligeholdelsesfri materiale.

Aarhus Bænk

LUC Bænk

RAFT Bænk

RAFT Liggestol

Aarhus Væghængt Bænk

ATO Bænk

ERGO Bænk

Bellevue Bænk

Bellevue Væghængt Bænk

City A Bænk

City A Væghængt Bænk

Tronholm Bænk

Tronholm Pukkelbænk

Tronholm Mågebænk

Tronholm Chaiselong

Københavner Bænk

Randers Bænk

Solo Bænk

GRY Bænk

Suno solbænk

PI Cirkelbænke

TIMA Cirkelbænk

Lihme Bænk

Holbæk Bænk

BB-41 Bænk

Skov Bænk

Rast-1 Bænk

Munke Bænk

Trap Multibænk

Sekvens Plint og Bænk

Spire Bænk

Applaus Klapbænk

Lounge Fly Bænk

Allegro Bænk

Bænke med træ, vedligeholdelsesfri plank eller genbrugsplast

Vores bænke beklædes ofte med hårdtræ som mahogni, eg eller lærk, som skaber et varm og naturligt udtryk uanset hvor bænken er placeret. Du kan også vælge at beklæde bænken med vedligeholdelsesfri EV plank eller genbrugsplast, som minimerer vedligeholdelsen og sikrer en lang levetid.

Vi oplever også en tendens i den offentlige driftsplanlægning, hvor man søger besparelser ved at renovere bænke og erstatte træmaterialet med fx. EV plank eller genbrugsplast. Materialerne EV plank og genbrugsplast har betydelig længere levetid end træ.

En bænk efter dine ønsker

De fleste af vores bænke produceres med valgfri beklædning og produceres ligeledes på mål og tilpasset det enkelte projekt. Alle bænke kan ligeledes lakeres i stort set alle RAL farver.

Vi arbejder ofte med specialløsninger og tilretter længde og funktioner på bænkene efter behov. Det giver mulighed for kreative og anderledes løsninger, da vi ordreproducerer og kan dermed udvikle lige den type bænk, som du er ude efter. Et eksempel på en meget lang specialbænk er den smukke og imponerende 70 meter lange bænk på Alfred Nobels Bro i København.

I vores program indgår også de mest gængse og kendte bænke som Aarhus bænken og Københavner bænken.

Har du spørgsmål om bænke?

Her på siden kan du få et overblik over de mange forskellige bænke til byrum, parker, landskaber og pladser, som vi kan tilbyde i vores sortiment. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment af bænke eller har en forespørgsel på en specialløsning til dit projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.