Bordbænksæt til nærvær og hygge

Det er rart og hyggeligt at dele bord og bænk. Det skaber nærvær og sammenhold.

Vores sortiment omfatter alle typer af lige eller cirkelformede bordbænksæt i stål eller vedligeholdelsesfri genbrugsplast.

Med udgangspunkt i dansk design og høje kvalitetskrav, udvikler vi løbende nye bordbænksæt som indgår smukt og funktionelt i det offentlige rum, såsom parker, pladser, rastepladser, byrum, gårdmiljøer m.v i hele landet.

Ydermere har vi stor fokus på projekter og skræddersyede løsninger, hvor bordbænksættet tilpasses det enkelte rum. Dette er alt fra lange og multifunktions bord bænkesæt til runde, cirkellære bordbænksæt i hårdttræ eller vedligeholdelsesfri materiale.

Tronholm Bordbænksæt

Ryslinge Bordbænksæt

Aarhus Bordbænksæt

REPOS bordbænksæt

Bellevue Bordbænksæt

RAFT Bordbænksæt

Sekskant Bordbænksæt

BOA Bordbænksæt

Rast-1 Bordbænksæt

Rast-2 Bordbænksæt

Rast-3 Bordbænksæt

Skov Bordbænksæt

LUC Bordbænksæt

BB-41 Bordbænksæt

Scala-2 Bordbænksæt

Scala-3 Bordbænksæt

Scala-4 Bordbænksæt

City A Bordbænksæt

Mange materialer i spil

Bordbænksættene beklædes ofte med træ, som mahogni, eg, lærk - eller vedligeholdelsesfri EV plank eller genbrugsplast, som minimerer vedligeholdelsen og sikrer en lang levetid.

Renovering af bordbænkesæt, hvor træ erstattes af f.eks. EV plank eller genbrugsplast vinder også frem som del af den offentlige driftsplanlægning og besparelse. Materialerne EV og genbrugsplast har betydeligt længere levetid end træ.

Bordbænksæt produceres alle med valgfri beklædning og produceres ligeledes på mål og tilpasset det enkelte projekt. Alle sæt kan lakeres i stort set alle ralfarver.

Som eksempler på forskellige materialer kan nævnes modellerne Aarhus, Rast-3 i recycling plast og Scala-3.

Har du spørgsmål om bordbænkesæt?

Her på siden kan du få et overblik over de mange forskellige bordbænksæt til byrum, parker, landskaber og pladser, som vi kan tilbyde i vores sortiment. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller har en forespørgsel på en specialløsning til dit projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.