Cyklisme

Vi har et komplet program for cyklisterne med cykelstativer, automatisk cykelpumpe, cykelbøjler, cykeloverdækning, automatisk cykelpumpe, vandstation, cykelstativer, cykelparkering, cykel service stationer m.v.

Cykelstativer

Cykellæn

Cykeloverdækning

Cykelstationer

Med udgangspunkt i dansk design og konstruktion tilbyder vi cykelstativer, cykelbøjler, cykeloverdækning m.v. Med fokus i projekter og skræddersyede løsninger deltager G9 i projekter hvor cykelstativer og cykeloverdækninger indgår i den samlede løsning. Cykelstativer som enekltsidet eller dobbeltsidet parkering. Vores løsninger omfatter ligeledes cykelstativer med udskiftelige cykelbøjler. 

Fra enkelte til modulære cykelstativer der kan forlænges efter behov - enkelt eller dobbelt parkering. Cykelbøjlerne er for alle modeller tilpasset standard dæk og mountainbike dæk. Skånsom mod fælg og hjul. Flere modeller af cykelstativer tilbydes også til montage på mur eller søjle. 

Cyklisme er et område der de sidste 4-6 år har vundet stor indpas i indretning af park & byrum. Foruden folkesundhed og byernes stigende trafikmængde fra især biler, lastvogne m.v, har skiftende regeringer og kommuner investeret markant i at fremme cykel kulturen.  

Vores program for cyklisme omfatter komplet udstyr, som f.eks. cykel service stationer, luftpumper / cykelpumpe, cykeloverdækning, cykelstativer og cykelbøjler.

Vores cykelstativer leveres som enkelt sidet, dobbeltsidet  og modulære, og montage på mur. Kan forlænges efter behov - enkelt eller dobbelt parkering.

Alle modeller produceres for standard og mountainbike dæk. Skånsom mod fælg og hjul.

Leveres også som model til montage på væg. Standard uden forlængerbøjle: 5 enkelt parkering / 10 v. dobbeltparkering

Afstand mellem cykler: 50 cm.  

Vort program af automatisk cykelpumpe omfatter en manuel og automatisk cykelpumpe løsning. Den automatiske løsning med timerstyret kompressor og integreret LED-lys i toppen og den manuelle leveres med fodpedal. Cykelpumperne er udført i robust og vedligeholdelsesfrit stål, med hærværkssikker stålarmeret højtryksslange og multistuds pumpehoved, der passer til alle gængse ventiltyper.

Cykel vandstationer er en service til borgere, der færdes i det offentlige rum. Den giver folk på farten en mulighed for en rask lille påfyldning af frisk vand efter behov. Vores cykel vandstation er hygiejnisk, pålidelig og smuk at se på. Herudover er løsningen robust og let at vedligeholde. Fra et miljømæssigt synspunkt er en permanent vandstation også en god ide: Vandflasken kan fyldes flere gange, hvilket betyder genbrug og dette overflødiggør køb af flaskevand – noget som miljøet nyder godt af.