Cykelstativer til få eller mange cykler

Vi har et stort udvalg af cykelstativer - fra simple løsninger til få cykler til mere avancerede løsninger, der kan klar mange cykler.

Cykelstativerne findes til enten enkeltsidet eller dobbeltsidet parkering, og omfatter ligeledes cykelstativer med udskiftelige cykelbøjler. Fra enkelte til modulære cykelstativer, der kan forlænges efter behov - til enkelt eller dobbelt parkering.

Cykelbøjlerne er for alle modeller tilpasset standard dæk og mountainbike dæk, og er skånsomme mod fælge og hjul. Flere modellerne tilbydes også til montage på mur eller søjle.

2ParkUp: 2-etagers cykelparkering

COBRA cykelstativ

MONO Cykelstativ

THY Cykelstativ

THY-LAD Cykelstativ

MOLS-po Cykelstativ

MOLS-pb Cykelstativ

MOLS-pd Cykelstativ

MOLS-p-s Cykelstativ

Panser Cykel Affaldsbeholder

MOLS-lo Cykelstativ

MOLS-lb Cykelstativ

MOLS-ld Cykelstativ

MOLS-no Cykelstativ

MOLS-nb Cykelstativ

MOLS-nd Cykelstativ

MOLS-m Væghængt cykelstativ

MOLS-W13 Cykelstativ

MOLS-LAD Cykelstativ

CS-3 Cykelstativ

PC-1 Cykelstativ

PC-2 Cykelstativ

PC-3 Cykelstativ

Holdbare materialer

Cykelstativerne produceres i varmgalvaniseret stål, corten stål eller i pulverlakeret stål i valgfri RAL-farve. Alt stål er galvaniseret eller pulverlakeret.

Cykelbøjlerne er påsvejst i 90 eller 45 grader, og foruden runde cykelbøjler kan stativerne leveres med B- formede, D-formede eller aflange cykelbøjler. Alle bøjler er forberedt for almindelige cykeldæk eller mountainbike dæk.

Fleksible former

Cykelstativerne fås også runde, så der f.eks. er mulighed for at placere dem rundt om et træ eller lignende. Der er mulighed for at opdele cirklen i flere enkeltstående cirkelslag.

Alle cykelstativer kan monteres på terræn med fodflange eller nedstøbes.

Med det øgede antal cykler i bybilledet stiger behovet for parkering af cyklerne, og her er vores 2 Park-Up er en god og pladsbesparende løsning. 2 Park-Up er cykelstativer i to lag, og det er nemt at tilgå det øverste lag på grund af den anvendte gasfjeder.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os for idéer og inputs til et konkret projekt, hvor vi kan trække på vores erfaringer og referencer fra tidligere projekter, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning.