Pullerter til sikring og markering

Sikring af private og offentlige områder har stigende betydning, som følgende af den stigende trafik intensitet og befolkningstilvæksten i byerne.

Vort program af sikringsprodukter omfatter alle typer pullerter (stationære og automatiske), steler samt manuelle og automatiske bomme.

Pullerter leveres til nedstøbning eller til montage direkte på terræn i materialerne galvaniseret stål, lakeret stål, corten stål, støbejern, genbrugsplast eller gummi.

Pullerter og steler

Automatiske hæve-sænke pullerter

Bomme

Trafikregulering

Automatiske hæve-sænke pullerter er velegnede til trafikregulering i særlig trafikbelastede områder eller i områder, som ønskes reguleret for persontrafik. Bussluser anvendes i stigende omfang i forbindelse med adgangsregulering m.v. Bussen har typisk adgang med bro bizz lignende løsning, der sikre en enkel og let betjening.

Lever op til krav om terrorsikring

Foruden adgangsregulering i bymidter omfatter vort program i automatiske hæve-sænke pullerter også systemer til terrorsikring, hvor systemet dimensioneres i forhold til internationale standarder og krav for terrorsikring.

Pullerter kan anvendes til terrorsikring i forbindelse med særlige følsomme anlæg, som f.eks. kemisk industri, banker, lufthavne og offentlig virksomheder. I forhold til standard løsninger for hæve-sænke pullerter i byrum eller i forbindelse med f.eks. bussluser stilles der særlige krav til løsninger, der anvendes i forbindelse med terrorsikring. Foruden kraftigere stål stilles også særlige krav til fundament arbejdet.

Har du spørgsmål?

G9 rådgiver gerne i forhold til valg af den helt rigtige løsning til jeres projekt, krav og ønsker.