Pullerter og steler

Automatiske hæve-sænke pullerter

Bomme

Komplet program i perimeter sikring… pullert, pullerter, stele, steler, hæve-sænke pullerter, manuelle og automatiske spærre bomme

Sikring af private og offentlige områder og pladser har stigende betydning, som følgende af den stigende trafik intensitet og befolkningstilvækst i byerne. Vort program af sikringsprodukter omfatter alle typer pullerter, steler, automatiske hæve-sænke pullerter, manuelle og automatiske bomme. Fra faste til flytbare pullerter i galvaniseret eller lakeret stål, støbejern, genbrugsplast, gummi eller corten stål. Pullerter fra Ø300 til 1800 mm. høj. I serien af bomme tilbyder vi et udvalg af manuelle spærre bomme der f.eks. låses med låsepal eller hængslås. Spærre bomme omfatter ligeledes manuelle dreje- og vippe bomme.

Pullerter leveres til nedstøbning eller til montage direkte på terræn. 

Automatiske hæve-sænke pullert er særlig velegnet til trafik regulering i særlig trafik belastede områder, eller i områder som ønskes reguleret for persontrafik. Bus sluser anvendes i stigende omfang i forbindelse med adgangsregulering m.v. Bussen har typisk adgang med bro bizz lignende løsning, der sikre en enkel og let betjening af pullerter.

Foruden adgangsregulering i bymidte og centrum omfatter vort program i automatiske hæve-sænke pullertuer også systemer for terrorsikring, hvor systemet dimensioneres i forhold til internationale standard og krav for terrorsikring.  Terrorsikring med pullert anvendes i forbindelse med særlige følsomme anlæg som f.eks. kemisk industri, bank, lufthavn og offentlig virksomhed. I forhold til standard løsninger for hæve-sænke pullerter i byrum eller i forbindelse med f.eks. bussluser stilles der særlige krav til hæve-sænke pullerter der anvendes i forbindelse med terrorsikring. Foruden kraftigere stål i pullert systemer, stilles også særlige krav til fundament arbejdet.

G9 rådgiver i forhold til alle løsninger.