Bomme i stål eller aluminium

En bom kan anvendes i mange situationer, hvor der er behov for at begrænse adgang eller gennemkørsel. Bommene kan bruges ved skoler, institutioner, stier, boligbyggeri eller virksomhedsdomiciler.

Vi tilbyder et bredt sortiment af løsninger, som blandt andet omfatter:

  • Vippebom
  • Spærrebom
  • Højdebom
  • Vejbom med hjul
  • Teleskopbom
  • Spærrebom

Vores manuelle bomme kan drejes, vippes eller bruges som højdebom, mens vores teleskopbomme kan reguleres på længder op til 7 meter

Manuel Vippebom V7000

Manuel Drejebom H7000

PC Manuel Vippebom

Højde Spærrebom

Svingbar Højdebom

Vejbom med hjul

Teleskopbom

G1 Spærrebom

Letvægts Spærrebom

Perimeter Spærre

Perimeter Værn

Trafik værn

Let betjening

Ved alle vores produkter har vi fokus på at sikre en let og enkelt betjeningen ved hjælp af balancefjeder og håndtag. Det skal gøre det nemt for dem, der skal betjene løsningen at åbne og lukke bommen nemt og hurtigt.

Et billigt alternativ til en port

Hvis fokus er på at forhindre indkørsel, så er en bom et godt alternativ til en port - ikke mindste økonomisk. Sikkerheden er naturligvis lavere, men bommen er meget nyttig til hel eller delvis blokering af færdslen.

Vi tilbyder løsninger udarbejdet i stål eller aluminium, som lever op til vores høje kvalitetskrav.

Har du spørgsmål?

Her på siden kan du få et overblik over de mange forskellige løsninger til både skoler, stier, boligbyggerier, virksomhedsdomiciler eller institutioner. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller har en forespørgsel på en specialløsning til dit projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.