Bussluser

Byrum

Industri og virksomhed

Pullert Terrorsikring

Privat ejendom

Semi-automatisk pullert

Automatiske Hæve sænke pullerter

Fuldautomatiske hæve-sænke pullerter installeres i stigende omfang i de danske bymidter og city ringe. Formålet er dels at adgangsregulerer og områdesikre byrummet i forhold til trafikbelastning og beskyttelse af gå gade miljøet. Pullerter styres typisk med tidsstyring og køretøjer med adgang udstyres med kode eller fjernbetjening. G9 landskab . park & byrum har gennem mere end 15 år leveret og monterede pullert anlæg i Danmark. Vores systemer omfatter alle former for drifts teknologi, pneumatik, hydraulik og elektromekaniske automatisk hæve-sænke pullerter.

Vore automatiske hæve-sænke pullerter er i sammenhængende serie og designe, således de automatiske pullerter kan suppleres med tilsvarende designs i fast og manuelle flytbare pullerter.

Automatiske hæve-sænke pullert er særlig velegnet til trafik regulering i særlig trafik belastede områder, eller i områder som ønskes reguleret for persontrafik. Bus sluser anvendes i stigende omfang i forbindelse med adgangsregulering m.v. Bussen har typisk adgang med bro bizz lignende løsning, der sikre en enkel og let betjening af pullerter.

G9 har i samarbejde med rådgivere og kommuner medvirket til automatiske pullerter hæve-sænke projekter der er tilpasset såvel design ønsker som krav til sikkerhedsniveau og betjening.  Kombinationen er automatisk hæve-sænke, bevægelige, pullerter og faste steler i samme design form byder på mange muligheder.

Automatiske Hæve sænke pullerter til terrorsikring, af f.eks. kemisk industri, bank, lufthavn og offentlig virksomhed.

Foruden adgangsregulering i bymidte og centrum omfatter vort program også systemer for terrorsikring, hvor systemet dimensioneres i forhold til internationale standard og krav for terrorsikring.  Terrorsikring med pullert anvendes i forbindelse med særlige følsomme anlæg som f.eks. kemisk industri, bank, lufthavn og offentlig virksomhed. I forhold til standard løsninger for hæve-sænke pullerter i byrum eller i forbindelse med f.eks. bussluser stilles der særlige krav til hæve-sænke pullerter der anvendes i forbindelse med terrorsikring. Foruden kraftigere stål i pullert systemer, stilles også særlige krav til fundament arbejdet.

G9 rådgiver i forhold til alle løsninger.