Steler til afspærring, sikring og regulering

Stelere er i stigende omfang den foretrukne løsning i forbindelse med sikring af det offentlige eller private rum.

Vort produktprogram omfatter stelere og bomme til ethvert formål med henblik på sikring og adgangsregulering. Det kan være afgrænsning af områder, p-pladser og veje, men også i byrum, hvor man ønsker en afspærring, sikring eller indkørselsforbud.

En steler fås i mange forskellige dimensioner og i forskellige materialer. Stelere produceres f.eks. i støbejern eller varmgalvaniseret stål og kan pulverlakeres i valgfri RAL-farve.

Stelere fås som tiltbar, vipbar, demonterbar eller automatisk og kan anvendes til brandveje, hvor der kun skal kunne fremkomme redningskøretøjer. Produkter til områdesikring fås med og uden lås.

Nero

Mist

Tera

Roda

Mistral Stele

Cylinder Stele

Berlin

Chateauneuf Stele

Rustfri stål pullert Ø102-204 mm

Multifunktions pullert Ø76 mm

Stål pullert Ø108-273 mm

Fleksible løsninger

En steler kan forhindre kørsel på områder, hvor der ikke ønskes køretøjer. Den kan fåes til fast montage eller som demonterbar løsning med trekantnøgle. Der er mulighed for at gøre dem mere synlige ved montering af reflekser eller LED lys i toppen.

Udvalgte løsninger

Mistral er en diskret og enkel løsning, der kan indgå i både klassiske og moderne byrum.

Cylinder er en klassisk og enkel løsning, der er meget brugt i havnemiljøer. Den fås i ubehandlet støbejern, hvis der ønskes et rustikt, rustent udtryk.

Chateauneuf er en klassisk og flot løsning med flad- eller afrundet top og 3 støbte spor. Den fås i ubehandlet støbejern eller lakeret med valgfri RAL-farve.

Berlin er en klassisk ornamenteret konisk stele eller også kaldet pullert.