Riste, værn og plantekummer

Vi tilbyder skræddersyede løsninger i træhulsrist, træværn og plantekummer for parker og byrum.

Stål

Støbejern

Plantekummer

Morderne produktionsteknologi gør det i dag muligt at tilpasse og skræddersy mange løsninger i stål og cortenstål, corten, forbindelse med indretning af parker og byrum. Vort program af træhulsrist, træhuls riste, og træværn, fremstilles i alle for former for metal, ubehandlet og lakeret stål, samt corten stål. Vores program af træhulsriste, træhuls riste, består af standard bearbejdede riste i runde træhuls riste eller firkantede træhuls rist, med laserskårne dekoration for bl.a. afvanding. Ristene monteres oftest på en ramme som er monteres i terræn forinden.  

Træhulsriste anvendes ofte som et dekorativt element omkring træets fod. Foruden det dekorative element fungerer træhulsriste, træhulsrist, også som beskyttelse af træet rodnet og stamme. Vores design er moderne med fokus på byrums æstetik, og forarbejdet i materialer der sikre mange års levetid.

Plantekummer i stål, ubehandlet, lakeret eller corten, cortenstål produceres ofte på mål i forhold til den konkrete opgave. Plantekummer forberedes som standard for mobilitet ved anvendelse af f.eks. gaffelløfter m.v.