Plantekummer og plantekasser skaber hygge

Vores plantekummer og plantekasser giver mulighed for at lave hyggelige miljøer i byrummet og parker samt i diverse gårdmiljøer.

Plantekummen kan anvendes til at opdele by- og gårdrum, og kan anvendes udendørs, i overdækkede områder og på tagterrasser. En af de populære anvendelsesmuligheder er at lave højbede, som tilplantes med blomster, stauder eller krydderurter.

Plantekummerne kan kombineres med f.eks. en bænk eller en plint, så det indgår i en helhed og skabe et hyggeligt og roligt miljø.

Circle Plantekumme

Corten Plantekummer

PLATO plantekumme

Rectangular Plantekumme

Square Plantekumme

Terra Screen Plantekumme

Produktion efter mål

Corten plantekummer produceres på mål i forhold til det konkrete projekt og ønske, og de kan tilpasses på en række områder efter eget valg:

  • Med eller uden bund (giver mulighed for nedgravning)
  • Med eller uden sokkel.
  • Med eller uden ombukket kant

Praktisk design

Plantekummerne er med slids i bunden for afvanding, hvilket er vigtigt ved store regnmængder, og de kan tilpasses, så de kan flyttes med gaffeltruck eller anden løfter.

Alle vores produkter kan i standardmål leveres med selvvandingssystem, hvilket er tids- og vandbesparende, da der ikke er samme fordampning og planterne kun suger den nødvendige mængde vand.

Mange materialer

Der er mange muligheder for materialevalg:

  • Corten stål
  • Galvaniseret stål (kan pulverlakeres i RAL-farve)
  • Aluminium
  • Beton (med mulighed for indfarvning)

Eksempelvis er Terra Screen en plantekumme i beton, som kan indfarves i mange forskellige nuancer og mønstre. Terra Screen fås i seks forskellige størrelser, der alle har en topplade af mat, rustfri stål og en indvendig plastindsats.

Plantekummer og plantekasser kan fastmonteres med ekspansionsbolte på fast terræn.