Affaldsbeholdere

Affaldssortering

Bikab Affaldssystem

Askebægre

Hundelatriner

Plast affaldsbeholdere

Skraldespand og papirkurve med eller uden affaldssortering og indbygget intelligens er en central del af parkens og byens renhold. Tømningskomfort, æstetik og kvalitet er vigtige kriterier for valg af skraldespand, papirkurv.

G9 landskab . park & byrum as har gennem mere 20 designet og udviklet affaldsbeholder, affaldsspande, papirkurve, affaldskurve, affaldskurv, affalds spand, affaldssortering, skraldespand til det danske og nordiske marked. Med udgangspunkt i ergonomi og tømningskomfort er alle vore skraldespande og papirkurve tilpasset enkelt og ergonomisk tømningskomfort.

Vi følger med tiden og tilpasser løbende behovet for skraldespand og papirkurve. Krav om affaldssortering med affaldsfraktioner er ligeledes en del af vort program i affaldsspandene. Alle vore modeller kan efterbehandles efter kundens ønsker, om der ønskes galvanisering eller lakering. Modellerne varierer i kapacitet fra 26 ltr. til 110 ltr. Cylindriske og kubistisk formsprog er centrale designformer vi anvender.   Affaldsbeholder, affaldsspande, papirkurve, affaldskurve, affaldskurv, affalds spand, affaldssortering, skraldespand med top- og sideindkast indgår i programmet.

Bedst kendt er måske G9´s serie panser affaldsspande i strækmetal. Ubetinget markedets stærkeste affaldsbeholder. Panser modellerne kan selv efter mere end 20 år det offentlige rum, fortsat ses anvendt og fuld funktionsdygtig.

Behov for affaldssortering i park og byrum har ligeledes vundet indpas i vort program, således vi i dag også tilbyder skraldespand og papirkurve forberedt for affaldssortering i 2-3 eller 4 affaldsfraktioner. Fraktionerne er ofte plast, papir og metaller.

Skraldespand, skraldespande, papirkurve i Corten stål er ligeledes en del af vort program. Corten stålets styrke og patinering gør materialet særligt anvendeligt i forbindelse med f.eks. kystnære områder eller hvor projektet indbyder til maritimt udtryk.

Panser … måske verdens stærkeste affaldsbeholder.

Panser affaldsbeholderen er dansk design og håndværk. Fremstillet af 3 mm. stål og med oppresset ellipse indkasthul som reducerer vandmængde i spanden. Det ellipse formede indkast hul begrænser også fugle i spanden.

Den klassiske panser smedes i 3 mm. strækmetal stål, og er måske verdens stærkeste affaldsbeholder. Den klassiske panser anvendes især i grønne og udsatte områder.

Panser programmet for omfatter ikke mindre end  42 forskellige affaldsspande, der alle kan tilpasses individuelle løsninger og behov. Kompromis løs kvalitet med bl.a. korrosionsbehandling og lakering som kendes fra offshore industriens produkter. Uanset behov er det vores indstilling at en Panser altid kan udvikles, så mangler du en panser affaldsspand, og har en ny ide, er du meget velkommen til at kontakte os.

Komfort tømning:

Igennem alle årene har udgangspunktet for design og udvikling af panseren altid været at spanden skal være enkel og let at arbejde med for de medarbejdere, hvis job det er, at renholde og tømme affaldskurvene.

Komforttømning betyder:  Ingen affaldskontakt—posen tages ned fra spanden, ingen tunge løft—pose løftes ikke op, ingen synlige poser —posen fastholdes af poselåse

Intelligente skraldespande og papirkurve

Vi tilbyder i dag skraldespande, papirkurve der er udstyret med en ”melder” modtager i dagligt melding om spanden er tom – halvfyldt eller fyldt og skal tømmes. Med sin enkle brugerflade grøn (tom), gul (halvt fyldt) eller rødt signal (spanden er fyldt og skal tømmes), får I et hurtigt overblik og kan ruteplanlægge ud fra melde systemet. 

OPTIMAL RUTEPLANLÆGNING

Nu skal dine medarbejder ikke længere ud til en halv fyldt affaldsbeholder/spand takket være den enkle brugerflade i systemet der gør det muligt generer en rute baseret på meldinger fra spandene.

MED DEN INTELLIGENTE AFFALDS/BEHOLDER/SPAND SPARER DU IKKE KUN ARBEJDSTIMER, MEN OGSÅ KRONER OG ØRER PÅ BUNDLINJEN.

Det koster selvfølgelig mange penge at tilse og tømme byens affaldsbeholdere. Med den intelligente affaldsbeholder kan I effektivisere og optimere jeres tur / ruteplanlægning. Over tid kan I endvidere udlæse data fra den enkelte beholder om hvor mange gange den har været tømt, og på baggrund deraf skabe et datagrundlag for fremtidig tømningsbehov.

Den intelligente affaldsspands brugerflade fungere på kendte platforme som PC, Mac og fås som App til Android og iPhone/iOSx.