Bikab Single Affaldssortering

Bikab Dobbelt Affaldssortering

Batteriboks

URB-ES Affaldssortering

Bikab Flex Single Affaldssortering

Bikab Flex Dobbelt Affaldssortering

Trio Affaldssortering

G9 landskab . park & byrum as har gennem mere 20 designet udviklet affaldsbeholder, affaldsspande, papirkurve, affaldskurve, affaldskurv, affalds spand, affaldssortering, skraldespand til det danske nordiske marked

Med udgangspunkt i ergonomi og tømningskomfort er alle vore skraldespande og papirkurve tilpasset enkelt og ergonomisk tømningskomfort.

Vi følger med tiden og tilpasser løbende behovet for skraldespand og papirkurve. Krav om affaldssortering med affaldsfraktioner er ligeledes en del af vort program i affaldsspandene. Alle vore modeller kan efterbehandles efter kundens ønsker, om der ønskes galvanisering eller lakering. Modellerne varierer i kapacitet fra 26 ltr. til 110 ltr. Cylindriske og kubistisk formsprog er centrale designformer vi anvender.   Affaldsbeholder, affaldsspande, papirkurve, affaldskurve, affaldskurv, affalds spand, affaldssortering, skraldespand med top- og sideindkast indgår i programmet.

Bedst kendt er måske G9´s serie panser affaldsspande i strækmetal. Ubetinget markedets stærkeste affaldsbeholder. Panser modellerne kan selv efter mere end 20 år det offentlige rum, fortsat ses anvendt og fuld funktionsdygtig.

Med udgangspunkt i komfort tømning og dansk kvalitets håndværk er vore modeller valgt af mange kommuner i indland og udland som den foretrukne papirkurv i park & byrum.