Sveller

Sveller i recycling plast eller genbrugsplast har som de traditionelle jernbanesveller mange anvendelsesmuligheder. Svellerne kan bruges som en kantmarkering eller lægges oven på hinanden (dog max. 3 lag), hvor de bindes, limes eller sættes sammen med tenderstål.

Produkterne kan kombineres med andre produkter af recyclingplast som f.eks. palisadestolper.

Lang levetid

Svellerne har en levetid på minimum 30 år, og er produceret i 100 % miljørent recyclingplast uden behov for vedligeholdelse. Alt i alt en bæredygtig og driftsøkonomisk løsning.

Svellerne er splintfrie, hvilket gør at børnene trygt kan lege på dem. De leveres i grå, antracit og brun - over tid vil den grå farve som følge af UV-bestråling dog fremstå rustik og med et “beton look”.

Mange anvendelsesmuligheder

Sveller i recycling plast eller genbrugsplast kan anvendes til alle former for kantsikring og kantsætning i forbindelse med f.eks. terræn forskydning eller afgrænsning af et legeområde.

Produktet kan også bruges til at anlægge trapper og stier i naturen som en markant, sikker og langtidsholdbar løsning. Svellerne er skridsikre og trin, stødplade og eventuel kant kan konstrueres af f.eks. plank af recyclingplast.

De kan også anvendes i forbindelse med sikring af underlag - f.eks. faldunderlag eller ridebaneunderlag. De tåler også vinterbekæmpelse.

 

 

Specifikationer